Sarji azdı 30 dk önce dediydi bitmiş olabilirÖdül gelmedi sahte etkinlik ban ??
Sarji azdı 30 dk önce dediydi bitmiş olabilirÖdül gelmedi sahte etkinlik ban ??
Makara yapayoomSarji azdı 30 dk önce dediydi bitmiş olabilir
Geldim geldim buradayım çekime gidiyorum şimdi ?Sarji azdı 30 dk önce dediydi bitmiş olabilir
Hayır napabilirim Banane yaÇekim verildi bu arada
Beyler bu konuda listeci size zormuş sıkıntı var mı diye kimse ses etmemiş sanırsam. Bende listeye almasına o yüzden bişey demedim.Hızır Reis Ortalığı Karıştırdın ? @HIZIR REİS
Benlik Bi sıkıntı yok bana giren çıkan yok çok şükürBeyler bu konuda listeci size zormuş sıkıntı var mı diye kimse ses etmemiş sanırsam. Bende listeye almasına o yüzden bişey demedim.
Reis Büyük Miktar Dikkatli Oyna Aman DiyimEkli dosyayı görüntüle 8741 Ekli dosyayı görüntüle 8742
Beyler az bekletcem maç öncesi diyo bide freebete iptal edilmiyorsa maç öncesi vahis alcaz mecbur
Benide Banlayın Hep Aynı MuhabbetVay mk sürekli aynı muhabbeti yapıyoruz sanki burda 1 defa sıkıntıya düştük muhabbete bak
İptalde etmiyolar maç öncesi diyor gelde sinirlenmeReis Büyük Miktar Dikkatli Oyna Aman Diyim
İptal ettir eder reis ben öyle yapiyom ?Ekli dosyayı görüntüle 8741 Ekli dosyayı görüntüle 8742
Beyler az bekletcem maç öncesi diyo bide freebete iptal edilmiyorsa maç öncesi vahis alcaz mecbur
iy bi mac a 0.5 alt bence5 tl için beklersek söverim ?