- 17 Tem 2021
- 2,553
Yemek yiyordum ab nabiyim cukka benim operim bak seniListe bende değil mal ama 10 dk dır yoksunuz dedim bi liste yayınlayam belki gelirsiniz takip şart hani![]()
Yemek yiyordum ab nabiyim cukka benim operim bak seniListe bende değil mal ama 10 dk dır yoksunuz dedim bi liste yayınlayam belki gelirsiniz takip şart hani![]()
Yemek yiyon he sahtekar diğer rolle yazıyon yaYemek yiyordum ab nabiyim cukka benim operim bak seni
Lan geldim isye ilk oraya yazdımYemek yiyon he sahtekar diğer rolle yazıyon ya![]()
Git yalanlarını başka rollde sık burda biz yemeyizLan geldim isye ilk oraya yazdım
Senin agzina sicacak bekle sen djsjsGit yalanlarını başka rollde sık burda biz yemeyiz![]()
Liste sende o zaman gelirse ?Liste bende değil mal ama 10 dk dır yoksunuz dedim bi liste yayınlayam belki gelirsiniz takip şart hani![]()
Tamamdır zaten 3 kişiyiz ortaya zarf attım 1 kişi geldiListe sende o zaman gelirse ?
Gölü de getir yoksa bosuna listeci olacaksın aqjdjdjsTamamdır zaten 3 kişiyiz ortaya zarf attım 1 kişi geldi![]()
Açtım kanalı söve söve takip ediyorumGölü de getir yoksa bosuna listeci olacaksın aqjdjdjs