- 20 Tem 2021
- 294
Ay sonu ve maçlara bagli bı durum ya herkes vuruyor yada batıyorpara ya herkeste oluyor yada kimsede olmuyor bu iş nasıl oluyor anlamıyorum![]()
Ay sonu ve maçlara bagli bı durum ya herkes vuruyor yada batıyorpara ya herkeste oluyor yada kimsede olmuyor bu iş nasıl oluyor anlamıyorum![]()
Cimri adamın **millet 10k 20k çekiyor 20 lira atmıyorlar yahu nasıl adamlar var ya![]()
Her türden adam var 10 k çekip 10 tl atmayan mi dersin 20 k çekip 100 tl çekim paylaş bonusu kovalayan mi dersin ?? Ha bi de ortak bahaneleri var ya borçlarını ödüyorlar ya fatura ya kredi kartı eee 10 bin gelmese nasıl ödeyecetin ** bi de onu hesap et yalan dolan hep ?millet 10k 20k çekiyor 20 lira atmıyorlar yahu nasıl adamlar var ya![]()
kumarcıların ortak yalanıdır bu , demeyen yoktur + olarak kumarcının gerçekten hep borcu vardır ama hiç borcunu ödemez hep yine kumarda kaybederHer türden adam var 10 k çekip 10 tl atmayan mi dersin 20 k çekip 100 tl çekim paylaş bonusu kovalayan mi dersin ?? Ha bi de ortak bahaneleri var ya borçlarını ödüyorlar ya fatura ya kredi kartı eee 10 bin gelmese nasıl ödeyecetin ** bi de onu hesap et yalan dolan hep ?
Aynen ödeyen de ertesi gün tekrar ister borç ??kumarcıların ortak yalanıdır bu , demeyen yoktur + olarak kumarcının gerçekten hep borcu vardır ama hiç borcunu ödemez hep yine kumarda kaybeder![]()
bizden kumarcı falan olmaz 40 ı 50 yapıp çekemiyoruzAynen ödeyen de ertesi gün tekrar ister borç ??
He vallah 36 tl 50 yapamadım bugün en basitindenbizden kumarcı falan olmaz 40 ı 50 yapıp çekemiyoruz50 yi 100 yapıp çekemiyoruz
![]()
aceşe ediyoruz yada yanlış maçları seçiyoruz. nasipte olmayınca yanlış maçlara yöneliyoruz.
He vallah 36 tl 50 yapamadım bugün en basitinden
Değerli hocam bi sorum olacaktıMillet bonanzodan 5 tl lik spinle 10 k kazanıyor ben 10 tl lik spinle ceviriyorum 3 tl bile vermiyor turlar anlamadim slotu çözemedim
tşk dagıtım var öyle bi geldinki reisHerkese hayırlı geceler bol şanslar
Merhaba golcütşk dagıtım var öyle bi geldinki reis![]()
Buyur sor bakalımDeğerli hocam bi sorum olacaktı
Dün listeciydin noldu o rolBuyur sor bakalım
O da yalancı cıktı bi de övdüm hiyartoyu sırf cukka almak için giresunluyum dedim bi de ???@TÖMBELEKÇİ nerede acaba bu gece cukkamı atacakmı![]()
Çöp dostumDün listeciydin noldu o rol