Özelden papara at da çekim gelince atayım çoştur şurayı nasiplenemeyende nasiplesinBol şans sıkı takipteyim
Bak duam ise yaradi dm den bildirim gelse ne sevinirim amaİzin verildi beyler bekliyorum![]()
Sen yazmadan önce izindi broBak duam ise yaradi dm den bildirim gelse ne sevinirim ama![]()
İşte asaletÖzelden papara at da çekim gelince atayım çoştur şurayı nasiplenemeyende nasiplesin![]()
Bana yaptır be dostum bi kere de ben yapamÖzelden papara at da çekim gelince atayım çoştur şurayı nasiplenemeyende nasiplesin![]()
PekiSen yazmadan önce izindi bro![]()
Çevige sponsor olcam orda katıl kanka yine başarısız olursa bende acacam kısmet
İşte asalet
Liste alindi hahahah?Çevige sponsor olcam orda katıl kanka yine başarısız olursa bende acacam kısmetözele baksan ne kadar dolu şuan
![]()
Herkes te cevige oluyor bizim başımız kel mi hani dayanışma hani dostlukÇevige sponsor olcam orda katıl kanka yine başarısız olursa bende acacam kısmetözele baksan ne kadar dolu şuan
![]()
Hahaha ??
ya bi sgListe alindi hahahah?
evet hocam BAŞINIZ kelHerkes te cevige oluyor bizim başımız kel mi hani dayanışma hani dostlukiki üç kişi arasında gidip geliyor bura
Napim la belki busefer olur ?ya bi sg
Hocam profil resminde kel gibiHerkes te cevige oluyor bizim başımız kel mi hani dayanışma hani dostlukiki üç kişi arasında gidip geliyor bura