Seç beni seç ?@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun![]()
beni sevin nolur@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun![]()
Bu rolling sonuçlansın ondan sonra ayarlayalım ?@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun![]()
butun hesaplarım muronun kontrolünde valla para lazim@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun![]()
Vortex yarın bana sponsor ol cevigin öcu nü alayım en az 1k çekimSağlık olsun kanka zorlamanın anlamı yok daha bişey olmaz
Abi beni seç ?Bu rolling sonuçlansın ondan sonra ayarlayalım ?
Vortex Şansın var sen roll yap@Rooster aga birisini seç sağlam birisi ama parayı b.bizdendeki gibi alıp kaçmıycak adam akıllı roll yapıp dağıtım yapacak onada sponsor olup günü bitireyim 500lük oldum bugun![]()