- 19 Tem 2021
- 2,726
Nasip bu işler usta riski göze almayinca da olmuyor bazen işte ne bileyimo dediğin pek nadir olur genelde kayıp oluyor![]()
Nasip bu işler usta riski göze almayinca da olmuyor bazen işte ne bileyimo dediğin pek nadir olur genelde kayıp oluyor![]()
çekimi verdi uyudu sende yat uyu burdan sana ekmek çıkmaz ? ?noldu şimdi
İnşallah uyumuştur slot da spin çeviriyor gibime geldi ?çekimi verdi uyudu sende yat uyu burdan sana ekmek çıkmaz ? ?
çevirirse kendi kaybeder büyük sözü dinlemediği içinİnşallah uyumuştur slot da spin çeviriyor gibime geldi ?
yok bittik listeyi al 3.4 kişi belli geliyorumİnşallah uyumuştur slot da spin çeviriyor gibime geldi ?
Burdayiz ustaiptal ettim kaybettim 700 qticam 2 maça kim burdayım kişi başı 70 orospu cocu betasus
Tamamdıryok bittik listeyi al 3.4 kişi belli geliyorum
sana diyoruz sözümüzü dinlemiyorsun kiiptal ettim kaybettim 700 qticam 2 maça kim burdayım kişi başı 70 orospu cocu betasus
ula bari bi 100 çekipte bizim ödülü atsaydınyok bittik listeyi al 3.4 kişi belli geliyorum
Ben dedim sana uyutmaz o para bi de zaten geç yolluyor bilereksana diyoruz sözümüzü dinlemiyorsun ki
bizde ondan adama oynama diyoruz sizde ısrar etmiyorsunuz oynama diyeBen dedim sana uyutmaz o para bi de zaten geç yolluyor bilerek
Meto özelden bile yazdım bekle yapma diyebizde ondan adama oynama diyoruz sizde ısrar etmiyorsunuz oynama diye
herzamanki yaptığı şeyi yapıyor ayıp ediyor ?