Neden özellikle obize 3 ü n 1 i çıkmış yine @Vortex su çekilişleri sen yapsan yahu![]()
Neden özellikle obize 3 ü n 1 i çıkmış yine @Vortex su çekilişleri sen yapsan yahu![]()
evet 40 çekilişte 1 kereYalan söyleme 1 kere çıktın
Peki ya ben??Yalan söyleme 1 kere çıktın
Bi 50 krş atsam şuan yere neler olurARKADASLAR NE OLURSA OLSUN ÜÇ KURUŞ İÇİN KARAKTERİNİZDEN ÖDÜN VERMEYİNNNN.!
ula rexar atsana maclar kacı yetısekNeden özellikle o![]()
Ortalıgı fitilleme tanımam etmem çektigim çekilişlerde 3-4 kere çıktı ondan diyorNeden özellikle o![]()
Sen hiç çıkmamış olabilirsinPeki ya ben??
????Sen hiç çıkmamış olabilirsin
@Rooster vortex ile forumda en çok takılanlar olarak açlık grevi başlatıyoruzroosterin çekilişlerde hiç çıkamıyorum ne hikmetse![]()
Vorti baba ekranı bile kırpmıyor çekilişi yaptımı direk atıyor Vorti baba candır bize çıkartmiyor ama olsunOrtalıgı fitilleme tanımam etmem çektigim çekilişlerde 3-4 kere çıktı ondan diyor![]()
Attım zatenula rexar atsana maclar kacı yetısekdaldın gene
tamam ozelden attım sana papara tesekur ederım sanada @Rooster kesene bereketAttım zaten
Şuan mikser tuşuna bastım sıkılıyorumOrtalıgı fitilleme tanımam etmem çektigim çekilişlerde 3-4 kere çıktı ondan diyor![]()
beni pas geç param yok zaten sinir hat safhadaŞuan mikser tuşuna bastım sıkılıyorum
@muhsinovi sana ne oldu boyle cekılıslerde cıkmaz oldun nazar degdı kendını bır okuttur uflettırDilenci kardeşlerim gelin toplanalım belki çökebiliriz
kanka neyse o bende valla 1 çekilişi 2 defa çektiysem bi kere ne olayımVorti baba ekranı bile kırpmıyor çekilişi yaptımı direk atıyor Vorti baba candır bize çıkartmiyor ama olsun