- 19 Tem 2021
- 2,726
Adamin da haklilik payi var be brogüzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havle
Adamin da haklilik payi var be brogüzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havle
Kardesim bende alıntı yaptım senden ama para gözlerini bürümüş filan yakışmıyor ben sadece sohbet muhabbettede gel dedim kötü bişey demedim kivallahi hocam kimseye laf ettigimiz yoksa kazananı bile ayrı tebrik ediyorum ulan birşey yazıyoruz paylaşım yapan adama sadece onun dışında herkes zıplıyor para gözlerini döndürmüş
güzel kardeşim neyin kafasındasın geçen sen ödül kaandın tebrik ettim insan gibi ikrimizi söyledik tersi çıkabilir burada herkes %100 win rate ile mi oynuyor ne adamsınız ya ALlah ıslah etsin kardeşimGeçen ki gibi güvendiğin basket maçı var mı söylede tersini oynayalım
Vela kuvvete illa billa il aliiyil azimgüzel kardeşim ben şunu anlamıyorum forumda senin hakında tek kelime etmememe ragmen direk adamla konuuyorum herkes salça oluyor le havle
sana laf mı ettim etiketledim mi üstüne neden alınıyrsun hocamKardesim bende alıntı yaptım senden ama para gözlerini bürümüş filan yakışmıyor ben sadece sohbet muhabbettede gel dedim kötü bişey demedim ki
Amin ecmaingüzel kardeşim neyin kafasındasın geçen sen ödül kaandın tebrik ettim insan gibi ikrimizi söyledik tersi çıkabilir burada herkes %100 win rate ile mi oynuyor ne adamsınız ya ALlah ıslah etsin kardeşim
sana laf mı ettim etiketledim mi üstüne neden alınıyrsun hocam
Allahına ölürm kesene bereket kanks
Dembele yeter be kardeşim gözün kalıyo
kardeşim ben dile getirmemi diyorum sen direk tanımadıgın adama 5.vitesten muhalefet mesajı atıyorsun gül mü atalım anlamadım kiAbi sana bir şey diyim burada insanlar düşüncesini dile getirebilir sana hakaret eden yok küfür eden yok çok mu gerginsin acaba?
Theflash 2021 modelDembele yeter be kardeşim gözük kalıyo
Dejavu mu ikisi yine çıkmıştı bugün sanırım
Batıyoz bu sefer cıkarsam foruma dagıtacam ?Serkan 50 50 götürüyon bize para soruyon *** ??
kardeşim ben dile getirmemi diyorum sen direk tanımadıgın adama 5.vitesten muhalefet mesajı atıyorsun gül mü atalım anlamadım ki