Sapla Karagümrük
Bol şans liste alindi300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum![]()
tebrikler300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum![]()
Furki bol şans kaçırdık bı baksana bişey yazdım saaİlk 8 beğeniden
Adana Konya 2.5 üst
İzleyebiliyozmu bunu300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum![]()
Bol şans liste alindi
Ben anlamiom sapla300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum![]()
İzleyebiliyozmu bunu
Sıfır sıkıntı knk kazanda gerisini boskoyDaha var kanka bitmesine 600 kişi katıldı kalan 250
Bu arada unutmadan bets 10 ts GS maçına özel oran actirmis 3 hesaptan bas 1/00 100 100 kesin biri gelcek 1 0 2 oyna 700 kar kesinBEts10 poker uygulaması varsa PC de öyle izleyebilirsin
İlk kaça ödül var knk300 Tl girş ücretli bi turnuvaya girdim bets10 da 110dk oldu şuan yargı dağıtıyorum![]()
İlk kaça ödül var knk
umarım en az 1000 euro alırsınElediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü
Yapıştır gelsin her el in royalflush olsun kare olsun ??Elediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü
munıhde yemıs tum kuponlar lose gibiElediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü
Bu ne knkElediğinden de ödül alıyorsun bunda şuan ana kadar 6 kişi eledim 22 Euro cepte en kötü