20 30 k ya kadar ödeme alan gormustum 70 k fazla gelmiş olmaliTürkiyede dolandırıcı olmak çok kolay lirabete 2 bin yatıranda kafa yoktur
20 30 k ya kadar ödeme alan gormustum 70 k fazla gelmiş olmaliTürkiyede dolandırıcı olmak çok kolay lirabete 2 bin yatıranda kafa yoktur
Ne gerek var dinamo vbet mars hilton varken lirabete20 30 k ya kadar ödeme alan gormustum 70 k fazla gelmiş olmali
Bana çıkacak kesin20:00 bugün
sana çıkarsa banada çıkmış demektirBana çıkacak kesin
Borç atmam babam gelsin babamada atmam ?sana çıkarsa banada çıkmış demektirbanada ödül atarsın
![]()
Dikkatini çekerim ben Borç demedim kiBorç atmam babam gelsin babamada atmam ?
Onu atarım zaten o ayrı ?Dikkatini çekerim ben Borç demedim ki![]()
Burdayızzzz ben işteyim durumda. Haberdar edersin zaten her türlü birimize çıkacak
İns dur bakalimBurdayızzzz ben işteyim durumda. Haberdar edersin zaten her türlü birimize çıkacak
bizde bu şans varken 3 ün 1 çıkmasındaBurdayızzzz ben işteyim durumda. Haberdar edersin zaten her türlü birimize çıkacak
5 imiz den 1 ine 500 çıkarsa pay edecez zaten diğer ödüller de artık çıkarsa kime onun kısmetiİns dur bakalim
bana 250 çıkarsa 4 ünüzden 2 kişi 25 çekiliş5 imiz den 1 ine 500 çıkarsa pay edecez zaten diğer ödüller de artık çıkarsa kime onun kısmeti