- 1 Haz 2021
- 1,507
Valla havuz sistemini yeni duydum .kedi de bilmedigin sistem ne diye cekersin senin neyine havuz
Bu forum o zaman sponsormuydu bilmiyorum adaş. Farklı x forumda açtıydım konu ama giden gitmişti sövsem ne fayda ?@Admin ne dedi bu konu için. Siteye mi küfür ettin
Aga o para uçtu gitti laAdmin şu palanin 30 k yi kurtarabilirmisin 15 k foruma hibe eder
Versene 230 TL. ?Arkadaşlar söylüyorum size tekrar. Bu arkadaş daha öncede banlandı. Sırf bu küfür yüzünden. + Herhangi bir dolandırıcılık olmamıştır. Çekimi Havuz sistemindedir. Durmadan siteyi ve forumu darlıyor altı üstü 230 tl![]()
Admin altı üstü 230 tl diyonda ben o parayı almak için 48 saat çalışıyorum ?Arkadaşlar söylüyorum size tekrar. Bu arkadaş daha öncede banlandı. Sırf bu küfür yüzünden. + Herhangi bir dolandırıcılık olmamıştır. Çekimi Havuz sistemindedir. Durmadan siteyi ve forumu darlıyor altı üstü 230 tl![]()
Sende haklisin kralArkadaşlar söylüyorum size tekrar. Bu arkadaş daha öncede banlandı. Sırf bu küfür yüzünden. + Herhangi bir dolandırıcılık olmamıştır. Çekimi Havuz sistemindedir. Durmadan siteyi ve forumu darlıyor altı üstü 230 tl![]()
Sonuç 5 dk da 400 veriomAdmin altı üstü 230 tl diyonda ben o parayı almak için günde 48 saat çalışıyorum ?
bende üye olcaktım 3-4 gün önce bi bonus sorddm hosgeldin veya risksiz bonustu hatırlaıyorum 3 cü soruyu sormadan canlıdan engellediler pek konuşmayı sevmiyo canlı destekArtık bahane bulamıyorlar küfür ettin diyorlar bu da yeni yöntem.
Konu 230₺ değil konu sabır.Admin altı üstü 230 tl diyonda ben o parayı almak için 48 saat çalışıyorum ?
Yani öncesini sonrasını bilmem de sırf bu arkadaş sitenin isminde hayır yok @mk dediği icin ban yiyorsa komik. O lafı ben hep diyom çünkü: )Versene 230 TL. ?
Biz piyonuz dayı. Para alırız ama 2 katını veririzz.Sonuç 5 dk da 400 veriom
Müşteri memnuniyeti için havuz sistemi değilde payfix ile çek hemen atalım denirKonu 230₺ değil konu sabır.