- 16 Tem 2021
- 12,996
Tutmuş de haydi@BMW tutmuşta olabilir bilmiyom set bitince anlıycaz
Tutmuş de haydi@BMW tutmuşta olabilir bilmiyom set bitince anlıycaz
yatmışTutmuş de haydi
bana ödül atacagın zaman tutmuyoryatmış
Bana bulaşma aga kupon gelmedi gelseydi atcaktım en son sana attıgımda 1 gecede 15 k kaybettimbana ödül atacagın zaman tutmuyorsonrasında çekim yapıyon
![]()
Geldi miantalya basket kızlar sizin mk 25 e 75 alacaktım 7-2 den 7-12 mallar kaşarlar
16-19 yenildi kaşarlar mk takımları 58-56 önde mal gibi 2,10 orandan maç sonu oynamıyorum çeyrek bahsi alıyorumGeldi mi
Sağlık olsun16-19 yenildi kaşarlar mk takımları 58-56 önde mal gibi 2,10 orandan maç sonu oynamıyorum çeyrek bahsi alıyorum![]()
Bende de aynı knk şuan ??Betcoda kuponu onaylanmayan varmı bu sorunu bi tek benmi yaşıyorum![]()
Oynarken onaylamiyo benim ki niBaya oldu la onaylanmıyor gece çekimi yok burda bide 23e kadar var inş onaylanır yoksa gece *** ederim bu parayı
Ekli dosyayı görüntüle 11502
teki onaylandı gs maçı kaldıOynarken onaylamiyo benim ki ni
Kızda s.git yazmıs olmalı bu cevaba karşılıkekstrabet temsilci hale ne yazmış sitemizden 2 kere deneme almışsınız size 3.kez vermek istiyorumyalnız sizden ricam % 100 çevrimsiz bonus varken ve 2 defa bonus almış oldugunuz halde neden sitemize giriş yapmıyorsunuz
hoşunuza gimeyen nedir bunu ögrenmek istedim diyor
meto cevap bi ton site var sizinkine takılmaya fırsat olmuyor![]()
mesajı 2 saat sonra gördüm. yoksa şimdiye 50 alıp çekmiştik belkiKızda s.git yazmıs olmalı bu cevaba karşılık
Gitti paralar desenemesajı 2 saat sonra gördüm. yoksa şimdiye 50 alıp çekmiştik belki![]()
ural victory voleybol ilk set kaçtı 25 e 61 alacaktım 7 farklı alır diyordum oranlar degişip durdu 25-15 bitti şans yokKızda s.git yazmıs olmalı bu cevaba karşılık
50freebeti 1.05 e atardın freebet iptal olurdu **mesajı 2 saat sonra gördüm. yoksa şimdiye 50 alıp çekmiştik belki![]()