- 28 May 2021
- 12,293
Kime???Haydi kime atıyoruz paysix
Dün 3 tane 7 verdiğim maçın 2 tanesi gelmiş ayrı ayrı 25 er atardım param olsaydı ??Ödülüm geldi teşekkürler Atlasbet
Bilmiyorum dur bakam biri çıkar elbet atın payfix leri sulayayim sizi der belkiKime???
Dün 4 kuponun 3u geldi. Lyon maçı ertelendi iptal oldu buyuk ihtimal. 1 oran sayılır. Dün gece çektim parayı lyon maçı sonuçlanınca yine devam. Beni bekliyolardı mke kavga içinDün 3 tane 7 verdiğim maçın 2 tanesi gelmiş ayrı ayrı 25 er atardım param olsaydı ??
Söyleseydin bana iptal ettirmezdim arardım Fransa yi cozerdik işi ?Dün 4 kuponun 3u geldi. Lyon maçı ertelendi iptal oldu buyuk ihtimal. 1 oran sayılır. Dün gece çektim parayı lyon maçı sonuçlanınca yine devam. Beni bekliyolardı mke kavga için
@kadircan4747 dayıya söyledim de ms 1 oynamış o. Paris yenemez diye taraftarlara talimat vermiş kavga çıkarın diyeSöyleseydin bana iptal ettirmezdim arardım Fransa yi cozerdik işi ?
Liste alındı sapla ?Anyak sen manyak takimsin paso 3 lük atiyon helal![]()
Bizde şans olsa zaten buralarda surunmezdik biraderim .....Ekli dosyayı görüntüle 10298
@EL MATADOR şansıma tüküreyim tam girdim x vermiş hep aldığım çevreler kaçana bak dahada vermez ?? çünkü ben girdim 5 dk önce girsem alıp çıkmıştım ?
Gitti bak 100 ? şu ilk 500x vursam kasa yükselterek gider 6 dan felanda 300x i koyardım girdim x atmış *** bir dk önce girsem koyacamBizde şans olsa zaten buralarda surunmezdik biraderim .....
Şans işteGitti bak 100 ? şu ilk 500x vursam kasa yükselterek gider 6 dan felanda 300x i koyardım girdim x atmış *** bir dk önce girsem koyacam
O parayı bulmuş gelmez ?@BMW knk ???
Gelir knk metoO parayı bulmuş gelmez ?
Senin gibi bedava kovalamiyoz herkeste izimiz var aslan@BMW çantayı getir diye dm atmış gelir şimdi çanta hazır
Payfix atıldı teşekkürlerSenin gibi bedava kovalamiyoz herkeste izimiz var aslanVefa denilen bu camida en başlarda abin geliyor sen anlamazsın
![]()
Kim bedava kovalıyor kocum gir bak 8 konu actıysam 7 si dagıtım sen gibii kurnazlık peşinde koşmuyoruz 30 40 lira içinSenin gibi bedava kovalamiyoz herkeste izimiz var aslanVefa denilen bu camida en başlarda abin geliyor sen anlamazsın
![]()