iyi oldu kazançta oldunsalak takım 3.çeyregide alsaydı 100 tl de atlastan çekecektim. o geliyor diye rol açtım yoksa belki açmazdımbaktım gelmiyor rolü açmış bulundum sözümden dönemezdim
![]()
iyi oldu kazançta oldunsalak takım 3.çeyregide alsaydı 100 tl de atlastan çekecektim. o geliyor diye rol açtım yoksa belki açmazdımbaktım gelmiyor rolü açmış bulundum sözümden dönemezdim
![]()
o bu degilde salak gibi takip şartı falanda yazmadıkTakip etmeyen adamalra çıkmuş oda ayrı mesele
25 e 100 kazanmış oldumiyi oldu kazançta oldun![]()
bu para bizede ugrayacak sonuctaYarın bir gün gelecekler kucağıma ?
muhasebeci gibisinsana geçen ay 2 kere atmıştıkyükselirsem bakarız
![]()
Dağıtım olanlara demişsin adamın dağıtımı yoktu neyse alkollym zaten kafam bozuk ben kaçtmo bu degilde salak gibi takip şartı falanda yazmadık![]()
SÖZÜNDEN DÖNEN TÖMBELEKÇİ OLSUNsalak takım 3.çeyregide alsaydı 100 tl de atlastan çekecektim. o geliyor diye rol açtım yoksa belki açmazdımbaktım gelmiyor rolü açmış bulundum sözümden dönemezdim
![]()
Daha çok kazanırsın .d25 e 100 kazanmış oldum![]()
roll açmışlarda katılabilir dedim dün rolü vardı exponunDağıtım olanlara demişsin adamın dağıtımı yoktu neyse alkollym zaten kafam bozuk ben kaçtm
Çekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişnroll açmışlarda katılabilir dedim dün rolü vardı exponun
Önceleri elimden geldiğince aciyordum ben ama son 4 5 aydır ölüyümÇekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişn
Kardo sen eskilere git bulursun benimkileri ?Çekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişn
kasa 100 hedef 500 listeci @@kedicik 50Çekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişn
Seni biliyom knk sorun o değil sen normalde bile dağıtan birisin elinde oldukça meto anladı kimi kastettiğimiÖnceleri elimden geldiğince aciyordum ben ama son 4 5 aydır ölüyüm
Len lafı söylediğim kişi hariç herkes alındı ilk sırada çıkan babayiğit te sorunKardo sen eskilere git bulursun benimkileri ?
yok be ben pek anlamam o işlerdenSeni biliyom knk sorun o değil sen normalde bile dağıtan birisin elinde oldukça meto anladı kimi kastettiğimi
MİLATTAN ÖNCE 10 BİN YERYÜZÜ HENÜZ VAROLMAMIŞKENKardo sen eskilere git bulursun benimkileri ?
Bro zaten bu işler böyle alınması gereken alınmaz alınmaması gereken alınırLen lafı söylediğim kişi hariç herkes alındı ilk sırada çıkan babayiğit te sorun