işte o imkansız bro![]()
işte kazanamıyon ki aga bi kazansan zaten sıkıntı kalmıycak gönlün kalbin temiz4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten
Ben o kadar kazanıp bu dediğimi yapmazsam. Bana hatırlat kardeş.
Inan suphem yok salaksin dagitirsin4k alsam 1k dagitirim. Dagitacagim cok arkadas var.napcam o kadar parayı.borcumu ödemeye çalışsam 145 bini kapatamam zaten
Ben o kadar kazanıp bu dediğimi yapmazsam. Bana hatırlat kardeş.
sende sahte etkinlige yancılık yapmaktan banlancan he@necdet35 Adam gibi adamdır
La bi gun bana 50 atmis hayirdir kac para vurdun len dedim 100 dedi hesabini yap
kanka sıkıntı bence bidaha yazma ters tepebilir bu aralar@kadircan4747 5 kişiye 25 dağıtır diyenler
Sktr git diyenler@kadircan4747 5 kişiye 25 dağıtır diyenler
Tepti bilekanka sıkıntı bence bidaha yazma ters tepebilir bu aralar![]()
Anlık görüntüTepti bile
Yaw tahsilat yapmadan kurus dagitani miksinlerAnlık görüntü![]()
Sende durdugun yeri belli etmiyosun bekle gör necdet adamdırsende sahte etkinlige yancılık yapmaktan banlancan he![]()
10k alirsam en az 2k doğruya doğru şimdi100 de 50 bir şey değil 10 bin alsın da 5 bin atsın göreyim o zaman.
Ben kara listeyi yaptım bileYaw tahsilat yapmadan kurus dagitani miksinler
nasıl durdugum yeri belli etmiyom la , çok acık değilmiSende durdugun yeri belli etmiyosun bekle gör necdet adamdır
Rostere dedim tahsilat yapam foruma bile girmicemBen kara listeyi yaptım bile![]()
Sktr et mk dagitsan ne olacak 10 dakikada kaybedecegiz.10 dakika sonra tekrar dayı dayı demeye başlarızSktr git diyenler
En iyisi dayı kaç kurtar kendiniRostere dedim tahsilat yapam foruma bile girmicem