Eydolu bi uyutmadin forumda en çok senin sesin çıkıyor az sessizHaydi club sapla 3 u gelsin artık
Knk liste senle benim başka yok özelden yazıyorlar o yok bu yok tek 2 miz takip ettikİptal değil dimi ins
Dur bakalım hele maç 90 dakika ins herkes kazanirtebrikler kazancin daim olsun dostum @eydolu4731
Sen uyumuyor muydun ???Eydolu yetttim
3 gol yemez yahu ne ettin ?Dur bakalım hele maç 90 dakika ins herkes kazanir
he napcak club 3 golmu yicek zaten oyle bise olursa geride kalanlari hic dusunme *** kafana valla bak cok ciddiymDur bakalım hele maç 90 dakika ins herkes kazanir
Tmm git yat hadi ??Eydolu bi uyutmadin forumda en çok senin sesin çıkıyor az sessiz![]()
sen yine rokettubemi izledin?Cenabet bmw geldi gol oldu rüyamda bi yabancı mikiyordum MK rusmuydu neydi buzdolabı tamircisiydiHahahaha
![]()
@eydolu4731 evet tek ben varım listede fayfix saliyorum3 gol yemez yahu ne ettin ?
birde listede hata var
Son düdük önemli ?3 gol yemez yahu ne ettin ?
birde listede hata var
Yani won iştehe napcak club 3 golmu yicek zaten oyle bise olursa geride kalanlari hic dusunme *** kafana valla bak cok ciddiym
?Son düdük önemli ?
Geride kalanlara sen mi bakacan ellerinden öper 3 çocuk var ???he napcak club 3 golmu yicek zaten oyle bise olursa geride kalanlari hic dusunme *** kafana valla bak cok ciddiym
Yokkk be ne roketi ne tubasisen yine rokettubemi izledin?