Direk cehenneme benceahirete
Herkese 20 dusmuyor miktarMiktar düşmesin 8 kişi iyidi başka sefere artık
tamamdır@Vortex papara at göndereyim sana dostum dağıtırsın
9 kisi 20 diyor kardes okumuyor musun ?Miktar düşmesin 8 kişi iyidi başka sefere artık
Saol kardesim .@Vortex papara at göndereyim sana dostum dağıtırsın
miktar düşmedi şimdi 9 kişi 8 çekeriz sen çıkmazsın fazla aranmaMiktar düşmesin 8 kişi iyidi başka sefere artık
Kardeşim 8 kişi 20 9 çıkarmış kardeşim sağolsun9 kisi 20 diyor kardes okumuyor musun ?ha sen istemiyorsan bilmem
![]()
biz niye alamıyoz az önce 700 çekecektik 1dk daha coşamadılarBu aralar roller kazanıyor
Aynen de sen israrla 8 iyiydi diyorsun onu anlamadim bromKardeşim 8 kişi 20 9 çıkarmış kardeşim sağolsun
Kardeşim ihtiyacı olan varsa benim yerime alsın yani o yüzden söyledimAynen de sen israrla 8 iyiydi diyorsun onu anlamadim brom![]()
Senin ilacının tıp litaratüründe ki ismi cukkanaxMigren vurdu uyuyodum bugün ben ben de değilim çok uğraşma
Vaaay nickinin hakkını veren koca yürekli adamKardeşim ihtiyacı olan varsa benim yerime alsın yani o yüzden söyledim
öpeyim geçsin bebeğim?Migren vurdu uyuyodum bugün ben ben de değilim çok uğraşma
Sürekli tazele boy abdestinibiz niye alamıyoz az önce 700 çekecektik 1dk daha coşamadılar
Kesene bereket kardeşim