- 16 Tem 2021
- 12,996
Dün diger tarafta çevik iyi roll yapardı diyen adama bile diğer tarafa gel odemesi gelirse yarısını dagitacakmis belki sende faydalanirsin demiştim![]()
Dün diger tarafta çevik iyi roll yapardı diyen adama bile diğer tarafa gel odemesi gelirse yarısını dagitacakmis belki sende faydalanirsin demiştim![]()
dagitima kalmican mi meto kisir falan takilcaz![]()
ben kaçar uykum geldi?
Tanzanyali diye biriisi belki çakma çevik tirKimdi o
tanzanyaliysa samudur kesin oraya hayranTanzanyali diye biriisi belki çakma çevik tir![]()
Çayı koymustum hanım kahvaltıyida hazırla diyor selam verdim borçlu çıktımdagitima kalmican mi meto kisir falan takilcaz
sen bitmissin metoÇayı koymustum hanım kahvaltıyida hazırla diyor selam verdim borçlu çıktım![]()
kilibiksin diom ??Çayı koymustum hanım kahvaltıyida hazırla diyor selam verdim borçlu çıktım![]()
sabah dayi 70 oglen dayi 70 aksam dayi 70?
kesin?hele parayi alayimBelamı siktin
aleykum selamsa günaydın
As paran var mısa günaydın
yok ? ? ?As paran var mı
hafiz forumlarda yeni takiliyom selam verdim adam a s dedi ben senin anani ***** oospu cocugu demustim aklima o geldi??sa günaydın
Paran yoksa niye foruma giriyorsun kardeşim sabah sabahyok ? ? ?
hahahahhh adam selam vermiş anasına sövmüssün ? ? ?hafiz forumlarda yeni takiliyom selam verdim adam a s dedi ben senin anani ***** oospu cocugu demustim aklima o geldi??