- 29 May 2021
- 3,851
kokain içiyor herhalde baska bir açıklaması yok2018 dünya kupası fransa takımındaydı dünya kupası alan kadrodaydı süre almadı ama daha yaşı 25di 27 de 30 40 lar konuşuluren meksikaya gitti yine o civara gitti ama neden meksika
kokain içiyor herhalde baska bir açıklaması yok2018 dünya kupası fransa takımındaydı dünya kupası alan kadrodaydı süre almadı ama daha yaşı 25di 27 de 30 40 lar konuşuluren meksikaya gitti yine o civara gitti ama neden meksika
Bide seyred ev 2.0 yapiyomus+6 1 gol haydiii
Vay vay ?Yiyemiceğin şeyin altına girme bence ?
ahdfhadfşdmfkokain içiyor herhalde baska bir açıklaması yokD:d.d
Dedi ve haftaya beleşci olarak basladi ?Bu hafta seri dağıtımlara başlayacağım forumda beleşçi tayfa haberiniz olsun![]()
@fkartal1992 den bahsediyorsun di mikokain içiyor herhalde baska bir açıklaması yokD:d.d
Fazla merak acilmayan şemsiye tombalakJamesin macla ilgili yorumu var mı çok merak ettim bakıcam
SÖYLE ATIYORUM ROLL ACTIM KASA 100 HEDEF 500 BİRİ CIKIYOR ORDAN LİSTE ALABİLİR MİYİM DİYOR LİSTE YAPIYOR BUarkadaşlar ayın 5inde tüm ödemelerim geliyor bende rol açıcam listeci vs nasıl olur yardımcı olursnuz sistemi tam bilmiyorum
quito ofsayt
listaci+x kişi gibi degil miSÖYLE ATIYORUM ROLL ACTIM KASA 100 HEDEF 500 BİRİ CIKIYOR ORDAN LİSTE ALABİLİR MİYİM DİYOR LİSTE YAPIYOR BU
evetAucas endirekt vuruş yani.