Zor yav 8 tane icra dosyası var .sağa sola borç varUmarım düzeltirsin durumu
Zor yav 8 tane icra dosyası var .sağa sola borç varUmarım düzeltirsin durumu
Peki tmm sustumBen hiç vurmadim ki vursam burdan kimseyi boş gecmem
200-300 e vurmak denmezkiPeki tmm sustum
Peki200-300 e vurmak denmezki![]()
Kutuplardan bi dm bakarmisin slot turnuva hakkında birşey soracağımsen hangi ülkedesin![]()
bol şans kralKasa 500 hedef 1500 1700
senin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** gitNiye kimsiniz allah misin
Senin ***** ****** gökten ******* haberin olsunsenin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** git
****** kara köyde genel eve alırım haberin olsun orospu cocugusenin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** git
Maşallah azmis allah yardımcı n olsunZor yav 8 tane icra dosyası var .sağa sola borç var
senin ***** korum çocuk bilgin olsun *** *** burda şeyler yazma ****** git
senin ananın amını ızdırabını ******* cocuk ***** soktugumun oplu****** kara köyde genel eve alırım haberin olsun orospu cocugu
***** amcunnuuu siker burda herkese faydalanır siktirgit şimdi siktigimn oğluu****** kara köyde genel eve alırım haberin olsun orospu cocugu
bu maına osktugumun oglu hem dolandırıcı hem dilenci birde laf söler bi ***** adammmış gibi bunun anısını *****Oooo kibar nazik iyi aimar dan enteresan sözler çok ayıp![]()
azcık götün varsa dmden nuamramı yazdım aramssan ***** *******Senin ***** ****** gökten ******* haberin olsun
Ne olmuş foruma la yazılar falan full siyah mkeOooo kibar nazik iyi aimar dan enteresan sözler çok ayıp![]()
Güzel değilmiNe olmuş foruma la yazılar falan full siyah mke
Bende kaza yaptımGüzel değilmiadminin kedisi ölmüş forum yas ta
![]()
Geçmiş olsun ne kazasıBende kaza yaptım