Mallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
hahahahah acil gol lazımMallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
Olmasada olur maksat gırgır şamata olsunhahahahah acil gol lazımD
:d:
Teşekkürlertebrikler şimdiden ?
Kanka kuruş yok moraller sıfır ? benim yolum yol değil ? para çekimi nasıl yapılıyor unuttum@tungabey 2.5 alt gir para varsa![]()
west ham 2 yi atsa celta 2.5 olsa şenlik vardıda olmadı yemedi@tungabey 2.5 alt gir para varsa![]()
Bol şanslar gardaş bu sefer 27 nasip olur umarım ?Mallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
Gelir buMallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
Geleceğinden değil maksat hareketlilik olsun ?? nerede hareket orada bereketGelir bu
Bizde de yok maalesefKanka kuruş yok moraller sıfır ? benim yolum yol değil ? para çekimi nasıl yapılıyor unuttum
Mallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
270 dk oynansa 2.5 üst bile olmaz bu maç6.5 üst olursa 100 lira da ben dağıtıyorum.
Kuponum yok, maksat sinerji olsun ?
Rez6.5 üst olursa 100 lira da ben dağıtıyorum.
Kuponum yok, maksat sinerji olsun ?
270 dk oynansa 2.5 üst bile olmaz bu maç