metin aga seviomus bagısı ona tıklat biAdana demirspor için bağış topluyorum kardeşlerim
Bana bişey gelmedi acimmmgönderildi ödüller
Yok anasini ...Zenci bunada 2 miz ciksak ne komik olurdu![]()
lan milletin dilinden dusemezdık ama emın ol meto baba bırılerının gozu kalıo o para gene cop oluo bısey yhapamıoz yapsak bızde dagıtırdk ama bazıları haın acgozluZenci bunada 2 miz ciksak ne komik olurdu![]()
Mesal benlan milletin dilinden dusemezdık ama emın ol meto baba bırılerının gozu kalıo o para gene cop oluo bısey yhapamıoz yapsak bızde dagıtırdk ama bazıları haın acgozlu
trefector bagıs toplanıomus sende katkı vercenmi adana demırsporaodul geldi kesene bereket @gustavo29
10 tl icinde cokmeye degmez kiodul geldi kesene bereket @gustavo29
@gustavo29 kesene bereket ödül gelmiştir. @kalptekimza Gustavo kardeşime temmuz ayı dagitimlara 20 eklersingönderildi ödüller
yav senmi yok dayı sen olamazsınMesal ben
Bu neydi simdi meto@gustavo29 kesene bereket ödül gelmiştir. @kalptekimza Gustavo kardeşime temmuz ayı dagitimlara 20 eklersin![]()
EspiriBu neydi simdi meto
Onlarda zugurtDayı adminlere çökelim bence
kardes adanada cokecek yer bırakmadın heraldeDayı adminlere çökelim bence
Burda haraç yedirmezlerrr her dükkanda pompalı varkardes adanada cokecek yer bırakmadın heralde![]()
Ödül gelmeden deseydin sana devrederdimBana bişey gelmedi acimmm
sende demirspordakı balotellıye cokersınBurda haraç yedirmezlerrr her dükkanda pompalı var