- 16 Tem 2021
- 12,996
Yok be çıkardım kendim verdimDüşürdün belki.
Yok be çıkardım kendim verdimDüşürdün belki.
Lan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işteNasıl çarptı anlamadan ?
Nasıl çarptı anlamadan ?
KesbişolsunLan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte![]()
Vay mk iyiki 10 TL varmış üstünde 50 100 olsa onu verecektin yaniLan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte![]()
@kadircan4747 dayı sen misin doğru söyleLan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte![]()
TşkKesbişolsun
Valla hanım masa almış onu kuracaktim acaleden yazdım daha detayi varda bosver olan olmus.detaylı yazamadım. Ama olsa vermiştim sanırım. Kanıp 10 u veren 50-100 de verirdi işin garip tarafı söylediği fırınin sahibini sonradan düşündüm ben biliyorum o değildiVay mk iyiki 10 TL varmış üstünde 50 100 olsa onu verecektin yani