Neden herşeye gülüyorsun kardeşim açıklar mısın ? ?
Seviyorum seni sekoNeden herşeye gülüyorsun kardeşim açıklar mısın ? ?
Bende seni kanka peki öylr olsun ?Seviyorum seni seko![]()
Ay başı serkan fazla zorlama istersen havada 50 derece zaten ??SPONSOR OLMAK İSTEYEN YOK MU YA ROLL YAPALIM ?
Of of ??Ay başı serkan fazla zorlama istersen havada 50 derece zaten ??
Hayirdi la@WustelerK aga bizde devrettik ama ödül çıkmamıştı çekilişten![]()
Biraz agir olun ya@WustelerK aga bizde devrettik ama ödül çıkmamıştı çekilişten![]()
Hangi konudaBiraz agir olun ya
Oo sen yaşıyonmu zalimin oğlu iştemisin@WustelerK ben yardim etmek istemistim cekiliste de cikmadim ama devir sana diye yazmistim beklentim yok onuda belirteyim kanka sirf sormussun konu kilit yemis yeni gordum o yuzden soylemek istedim 1 kurusta beklentim yok almamda.
boşver 12k çekmiş görmüyomu forumu@WustelerK ben yardim etmek istemistim cekiliste de cikmadim ama devir sana diye yazmistim beklentim yok onuda belirteyim kanka sirf sormussun konu kilit yemis yeni gordum o yuzden soylemek istedim 1 kurusta beklentim yok almamda.
Yaw bise dicem alinacaksin susayim en iyisiHangi konudaO gece baskasına 100 attım yoksa arkadaşa atardım biliyosun
![]()
aksam gidicem kanka valla bu aralar yoruluyorum suan fazla giremiyorumOo sen yaşıyonmu zalimin oğlu iştemisin
Niye alınıyım dayı söyle sıkıntı yok, arkadaş yazmışki o gün bana yardım etmeye calısanlar ulaşsın demiş konu kapalı buraya etiketledik kötü mü ettikYaw bise dicem alinacaksin susayim en iyisi
Sabah akşam iştesin *** ??aksam gidicem kanka valla bu aralar yoruluyorum suan fazla giremiyorum
AynenNiye alınıyım dayı söyle sıkıntı yok, arkadaş yazmışki o gün bana yardım etmeye calısanlar ulaşsın demiş konu kapalı buraya etiketledik kötü mü ettik![]()