- 19 Tem 2021
- 2,726
Ya yeme bizi be dodooobeyler bende artk zamanı geldi bırakıyorum forumu boyle gıtmez bu hayat herkez hakkını helal etsun pek bısey yazamıcam oyle bıyle gecmez bu hayat hepınıze hayatlarınızda başarılar dilerim
Ya yeme bizi be dodooobeyler bende artk zamanı geldi bırakıyorum forumu boyle gıtmez bu hayat herkez hakkını helal etsun pek bısey yazamıcam oyle bıyle gecmez bu hayat hepınıze hayatlarınızda başarılar dilerim
Gitme demek isterdim ama s.g *** ne işin var forumda ? saka biyana allh yolunu bahtini açık etsin kardeşim herşey gönlünce olur insbeyler bende artk zamanı geldi bırakıyorum forumu boyle gıtmez bu hayat herkez hakkını helal etsun pek bısey yazamıcam oyle bıyle gecmez bu hayat hepınıze hayatlarınızda başarılar dilerim
Yaw..Beyler multi hesap icin wifi var baska wife baglanicam hesap bilgileri nasil olmali
Kanka bende çok uğraştım olmuyor o iş ya. İşin pici birini bulmak lazım. Genede sen paparayla çektirecek siteleri dene bilgileri rastgele gir isim soyisimin aynı olsun. Showbet ve redfoxbet çektiriyor paparayla şansını dene 20 cukkala benıde bol sansBeyler multi hesap icin wifi var baska wife baglanicam hesap bilgileri nasil olmali
Beyler multi hesap icin wifi var baska wife baglanicam hesap bilgileri nasil olmali
Özleyecezbeyler bende artk zamanı geldi bırakıyorum forumu boyle gıtmez bu hayat herkez hakkını helal etsun pek bısey yazamıcam oyle bıyle gecmez bu hayat hepınıze hayatlarınızda başarılar dilerim
Yuh be tunga nerden bulup canlandırdın ?Özleyecez
Aaa burda mısın kanka ?Yuh be tunga nerden bulup canlandırdın ?
Ara sıra giriom la ?Aaa burda mısın kanka ?