Allah sabır versin oynamaBir 60₺ çıkıyorum geri iniyorum 5₺ ye geri çıkıp geri iniyorum delirecem yav
100 yapsam acaba bir sigaram çıksa oynamıcam sigarasızlıktan kafayı yicemAllah sabır versin oynama
Neguzel işte Sabah sporu yapıyorsunBir 60₺ çıkıyorum geri iniyorum 5₺ ye geri çıkıp geri iniyorum delirecem yav
60 a çıkınca 2 orana 50 at hedefe ulasirsinBir 60₺ çıkıyorum geri iniyorum 5₺ ye geri çıkıp geri iniyorum delirecem yav
5.41₺ e geri indim ? gireyim slota da bitsin kurtulayım bari 100₺ yapabileceğim yok anlaşıldıNeguzel işte Sabah sporu yapıyorsun![]()
Daha yeter metin abi saçımı aklar düştü şu 5₺ yi slota girip bitireyim ne ypalım 1 gün daha sigarasız kalırız60 a çıkınca 2 orana 50 at hedefe ulasirsin
Hangi siteden oynuyorsunDaha yeter metin abi saçımı aklar düştü şu 5₺ yi slota girip bitireyim ne ypalım 1 gün daha sigarasız kalırız
ExtraHangi siteden oynuyorsun
Link atsana sana maç vereyim
sen verme dün erantgilide üzmüşsün?Link atsana sana maç vereyim![]()
Aynen ben yatayim en iyisisen verme dün erantgilide üzmüşsün?
bencedeAynen ben yatayim en iyisi![]()
3₺ ile 19₺ Ye çıktım keno oyunuyla maşallah saat 10.32 den beri 5₺ bitmedi A101 gibi harca harca bitmiyor ??
Big bass a gir 50 kuruştan otomatik turbo modunda çevir gitsin hiç uğraşma emin ol 100 TL yapar çıkarsın ??3₺ ile 19₺ Ye çıktım keno oyunuyla maşallah saat 10.32 den beri 5₺ bitmedi A101 gibi harca harca bitmiyor ??
Slot mu abi oBig bass a gir 50 kuruştan otomatik turbo modunda çevir gitsin hiç uğraşma emin ol 100 TL yapar çıkarsın ??
EvetSlot mu abi o
Otomatik e al 30 çevirmeye ayarla turbo yu işaretle 100 yapip çekeceksin 25 ini bana yolla ??Slot mu abi o